Corona update​

​Opdatering den 9. April

​​I et forsøg på at fortsætte revyen i Kerteminde har vi den 8. april sendt nedenstående til alle med billet til revyen i 2020.

Venlig hilsen

​Mads

Kære billetkøber

​​Forår og sommer 2020 bliver helt sikkert meget anderledes i år end nogensinde før, og også helt anderledes end vi har drømt om. Vi glæder os til at samfundet igen lukker op, for sjældent har vi alle haft så meget brug for at mødes og grine sammen. Både vores fysiske og mentale immunforsvar længes efter latter.


Efter statsministerens pressemøde 6. april 2020 ser vi desværre ingen anden udvej end at udskyde årets revy. Vores gæsters og medarbejderes sikkerhed er naturligvis vigtigst – og Mettes opfordringer er ikke til at tage fejl af.

Til det sidste håbede vi, at det ville gå anderledes, og at vi kunne gennemføre revyen som planlagt. Hele vinteren har vi glædet os til at skulle underholde jer alle sammen med endnu en Kerteminderevy, der gik lige til grænsen og et skridt for langt”. Det er helt vildt ærgerligt og med blødende, uforløst hjerte, at vi står i denne situation med en udskydelse, men vi har forsøgt at tænke i en løsning.


I et forsøg på at redde både humøret og Kerteminderevyen, lægger vi hånden på hjertet og spørger, om du – sammen med os – vil være med til at springe sommeren 2020 over? Du hjælper ganske enkelt Kerteminderevyen ved at bruge din 2020-billet i 2021 i stedet. Det betyder, at når revyen næste år er klar til forestilling, vil din billet gælde til samme dag, samme tid, samme sted, samme plads, samme humor og samme direktør. Altså – har du f.eks. billet til fredag 12. juni 2020, gælder billetten i stedet til fredag 11. juni 2021. Vi sender dig for god ordens skyld en ny billet med den rigtige dato. (Ønsker du at flytte billetten til en anden dag, så løser vi naturligvis det gebyrfrit - skriv til mads@kerteminderevyen.dk.


Det vil ikke alene glæde os, hvis du vælger at gemme dine billetter og bruge dem næste år. Det vil også være en konkret og helt nødvendig hjælp til revyen i en tid, som ingen af os hverken kunne forudsige eller forestille os. En tid, som kalder på tålmodighed og forståelse på helt nye måder. Din trofasthed kan blive vores styrke og eneste mulighed: Kort sagt, hvis du gemmer din billet, så bliver det muligt igen at samles i den gamle, smukke sal på Tornøes Hotel og grine, så tårerne triller og taget er ved at lette. Og begge dele synes vi faktisk, at alle fortjener at opleve. 2021 fortjener et dobbelt brag af opsparet revykrudt. Pas godt på jer selv og hinanden.

Venlig hilsen

Mads Nørby og hele holdet bag Kerteminderevyen

Statsministerens tale den 6. April

​​Kære venner

Efter statsministerens tale den 6 april rejses der naturligvis en masse uafklarede spørgmål vedrørende vores kommende revysæson.​ Vi kan på nuværende tidspunkt ikke svare på alle spørgsmål som vi får stillet, men arbejder på højtryk for at komme med en officiel udmelding snarest. ​Vi håber, at alle vil have forståelse for dette.​

De bedste hilsner

Mads Nørby

Pressemeddelelse Kerteminde den 30. Marts 2020

​​Kerteminderevyen udskyder IKKE sin premiere. - Som det ser ud i lige nu. Sjældent har vi haft så hårdt brug for at grine som i år. Vores fysiske og mentale immunforsvar har brug for luft efter at have været buret inde og lukket ude fra vores normale dagligdag. Virkeligheden er absurd og uforståelig for os alle sammen. Vi har altid tyet til humor, når tingene bliver svære og absurde, og revyerne er vigtigere i denne tid end nogen sinde før.

Andre år ligger de danske sommerrevyer som en perlerække af helsebringende humørpiller fra det tidlige forår og langt hen på sensommeren. I år har forårets to første revyer, Odense Sommerrevy og Cirkusrevyen, udsat deres premierer som konsekvens af landets alvorlige situation. Nu nærmer Kerteminderevyens premiere sig som den næste – så hvad gør vi?

I Kerteminde følger vi naturligvis den alvorlige situation med COVID-19 i Danmark og verden tæt, på afstand og med tilbageholdt åndedræt.

Vores gæsters og medarbejderes sikkerhed er det vigtigste. Derfor er vi klar over, at vi kan blive tvunget til at udskyde vores sæson. Men indtil videre arbejder vi på den alvorlige baggrund optimistisk videre hen imod premieren søndag den 31. maj – midt i pinsen.

Spilleperiode: Forhåbentlig allerede fra den 31. maj.
Medvirkende: Rasmus Krogsgaard, Christine Astrid Nielsen, Patricia Schumann og Farshad Kholghi Instruktør: Martin Miehe-Renard
Kapelmester: Peter Bom

Alle er klar til at levere det, publikum har brug for

​​Kerteminderevyen er kendt som klassens frække pige, revyen, der finder grænsen og går et skridt for langt; med satire og politisk ukorrekthed. Men vi tror ikke, den skarpe politiske satire bliver det vigtigste i år, heller ikke i Kerteminde. Mange oplagte revyemner drukner lige nu i mere nærværende bekymringer. Der er dog stadig nok at tage fat på: Klimaet og Greta Thunberg er indlysende – jævnfør vores plakat, Britta og hendes børn, Alternativet og på det sidste også toiletruller, håndsprit og døvetolke og så selvfølgelig Covid-19, som vi følger – hvis nogen forsøger koldt og kynisk at udnytte verdens ulykkelige situation med grådighed – så er vi der, hvis det kan gøres, så vi griner os gennem raseriet. Vi skal være sammen, og vi skal nok få alle til at græde sundt af grin.

Søndag den 29. marts mødtes hele holdet bag Kerteminderevyen for første gang. Intet er som andre år. Vi mødtes ikke på Tornøes Hotel til middag, idéudveksling, rødvin, diskussion og latter. Vi mødtes i stedet foran computeren hjemme hos os selv, hver især – sammen hver for sig.”Det var hyggeligt, der blev grinet og vi fik lejlighed til at tale sammen om de ting, der optager os. Idéer kom på banen og fik en omgang i centrifugen. Vi fik også et glas vin. Men hold nu op, hvor vi glæder os til at være sammen med hinanden og vores gæster ude i den rigtige virkelighed igen. Og som det ser ud nu, kan vi stadig starte prøver i slutningen af april som planlagt og dermed også have premiere den 31. maj”, siger revydirektør Mads Nørby.

Venlig hilsen

til underskrift lille

Mads Nørby og hele holdet bag Kerteminderevyen

Fakta:

​​Spilleperiode: Forhåbentlig allerede fra den 31. maj.

Medvirkende: Rasmus Krogsgaard, Christine Astrid Nielsen, Patricia Schumann og Farshad Kholghi Instruktør: Martin Miehe-Renard
Kapelmester: Peter Bom

​For mere information og eventuelle kommentarer fra skuespillere, kapelmester, instruktør og direktør. Kontakt Mads Nørby på telefon: 21 44 67 56 eller e-mail: mads@kerteminderevyen.dk.​

Hold dig opdateret på vores Facebook side

Vi poster hyppigt opslag på vores Facebook side. Kom ind og bliv en del af det hele. Vi glæder os til at se dig!​

Vores fantastiske sponsorer:​

Kontakt Kerteminderevyen

Mads Nørby | CVR: 39672693

E-mail: mads@kerteminderevyen.dk

Telefon: 21 44 67 56

Showet foregår på:

Tornøes Hotel, Strandgade 2

5300 Kerteminde