Anmeldelser af Kerteminderevyen​

Lars Wredstrøm, Børsen | ★★★★★

​”Martin Miehe-Renard har klogeligt valgt at fastholde den gakkede stil, der er blevet KERTEMINDEREVYENs særkende. Med Peter Bom som kapelmester er vi sikret en musikalsk revy, hvor der er kælet for hamonierne. Det gælder bl.a. en hyldest til “Byens Vartegn”: En grim nedrivningstruet silo.

Kasper Gattrup får også lov til at croone i det helt store stil i et frækt og fikst solonummer, som han selv har skrevet, og Lisbeth Kjærulff kæder atter sit flair for opera sammen med en helt anden musikform – i dette tilfælde country.

Gordon Kennedy giver den som bøvet visesanger med rigeligt kradse tekster, og den revydebuterende Anette Støvelbæk giver den håbløs uvidende gimpe.”


CPH Culture | ★★★★★​


Fyens Stiftstidende | ★★★★


Kulturtid | ★★★★★

“Hele holdet fungerer rigtig godt sammen, og man fornemmer et godt sammentømret team, der leverer flotte sangnumre, men som også giver publikum noget at grine ad, når ”Kertemindekoret” skiller ”Den danske sang” ad i krænkelsens hellige navn. Også nummeret om de kinesiske pandaer udløser latter, men nummeret om Foreningen for Embedsmænd med Fobier er så rablende morsomt, at det nærmest lægger salen ned, inkl. balkon.”


Jyllands-Posten | ★★★★


Kulturkupeen | ★★★★★

​”Tak til Kerteminderevyen. Dejligt at nogen gider al det besvær med at stable en sommerrevy på benene – og tak til hele holdet, og, hvad der viste sig ved fremkaldelserne: de mange sypiger, som har skabt de sjove kostumer.” 


Buckhøjs Blog og Ekstrabladet | ★★★★★

​”De gør det igen! Helt nyt revyhold lever op til Kertemindes gode revy ry med morsom, musikalsk og til tider absurd tosset revy: Man kunne frygte, at den særlige Kerteminde-ånd ville fordampe med en total-udskiftning på scenen, men den frygt er ubegrundet. Man fornemmer den samme gode interne kemi og energi på scenen, der har været drivkraften de seneste år. Og selvom sæsonen endnu er meget ung, så lægger Kerteminde sig endnu en gang i pole position med sæsonens hidtil bedste og mest helstøbte revysucces.” 


ISCENE | ★★★★★

​”Kerteminderevyen sidder lige i skabet! Vittigt, spydigt og reflekteret sætter revyen danskheden og Danmark anno 2019 til debat! I en revy er der som regel et eller flere numre med, der burde stryges, simpelthen fordi de enten er for intetsigende, pointeløse eller for lange. Men sådan forholder det sig ikke med årets Kerteminderevy 2019.”


Ungt Teaterblod | ★★★★★

​”Jeg tror på, at Kerteminderevyen 2019 vil være en sikker vinder, både hos de gamle, men med garanti også for de unge i familien. Andet akt byder på mindst ligeså mange fantastiske numre som første akt, hvis ikke endda flere. Flere vækker tårer frem af bare grin, tag fx numre som ‘Tips til enlige mænd’ eller ‘Samtykke’.”


kjavis.dk

​”De fire skuespillere klæder hinanden. Der er fin balance i det stof, de indbyrdes har fået. De mestrer såvel det stille som det højtråbende; de spiller fin komedie og har samarbejdet om et flertal af teksterne.​”

Hold dig opdateret på vores Facebook side

Vi poster hyppigt opslag på vores Facebook side. Kom ind og bliv en del af det hele. Vi glæder os til at se dig!​

Vores fantastiske sponsorer:​

Kontakt Kerteminderevyen

Mads Nørby | CVR: 39672693

E-mail: mads@kerteminderevyen.dk

Telefon: 21 44 67 56

Find os her:

  • CVR 39672693

© Copyright – All rights reserved.

Til top