Anmeldelser af Kerteminderevyen 2018

Kerteminderevyen er årets frække dreng i klassen:

Uforskammet morsomt, totalt politisk ukorrekt tager den frækt temperaturen på folkesjælen og vender den om som et spejl, så vi som publikum ender med at le af os selv.

Lars Wredstrøm, Børsen ★★★★★

-----

Kerteminderevyen sejrer anarkistisk:

Trine Gadeberg løfter Kerteminderevyen til tops med sin ublu samfundssatire. Anarkiet stortrives i Kerteminde. I hvert fald i Kerteminderevyen, hvor revydirektør Mads Nørby og hans hold skaber spiddende revy med globalt røntgenblik. Skuespillerne vifter insisterende med globusballoner, mens de bekæmper verdens uretfærdighed - og ikke bare Velfærdsdanmarks dagligdagskvababbelse.

- Anne Middelboe Christensen, Information

-----

Kerteminderevyen vil noget med sine tekster:

Revyen er direkte og indimellem rå, men også hjertelig og rørende. Stort set alle numre er kritiske kommentarer til os selv, vores samfund og politik fra ind og udland.

- Fyens Stiftstidende ★★★★★

Sagde de virkelig det?

Kerteminderevyen er igen sommerens frækkeste og mest grænseoverskridende revy. Sommerens hold er suverænt. Marie Mondrup, Trine Gadeberg, Farshad Kholghi, Kim Hammelsvang og Mads Nørby fræser bare derudad. Og vi fræser gerne med. Ikke alt er guld, naturligvis, men meget er. Og når Kerteminderevyen er bedst, er det 24 karat.

- Jyllands-Posten ★★★★★

Skør, skæv, flabet og i perioder hæmningsløs:

Kerteminderevyen holder niveauet.

HOT: Anarkiet, der blomstrer og næsten placerer Kerteminde i sin helt egen genre i dansk revy.
- Buckhøjs Blog og Ekstrabladet ★★★★

Årets hidtil mest forløsende, uforskammede og originale revy:

Kerteminderevyen gør det igen. Vender kendte problemstillinger på vrangen, mens den overrasker og frækt twister med sine pointer. Årets hidtil mest moderne i sit oplæg.

ISCENE ★★★

Kerteminderevyen lader igen hånt om alle tabuer og slipper af sted med det i en forestilling med blændende højdepunkter. Anmelder Svend Novrup giver revyen fem solide Amandaer!

kjavis.dk

Kontakt Kerteminderevyen

Mads Nørby

CVR: 39672693

Mail: mads@kerteminderevyen.dk
Tlf.: 21 44 67 56

Billetsalg: 70 20 20 96